Wie?

Sedert 1970 is Countdown vanuit Londen actief in het ontwikkelen van
loyaliteitsprogramma's. Inmiddels is Countdown uitgegroeid tot de succesvolste en meest verspreide voordeelkaart. Sinds 1988 is Countdown ook actief in de Benelux met dit beproefd concept.
 

Wat?

Het uitgangspunt van de loyaliteitsprogramma's vormt de Countdown voordeelkaart, waarmee de kaarthouder in binnen- en buitenland, directe kassakortingen van gemiddeld 10% kan bekomen bij de aangesloten handelszaken. Dit zijn zelfstandige handelszaken, maar ook toonaangevende winkelketens en attractieparken. Deze acceptatiepunten bestrijken de meest diverse takken en zijn te vinden op de Countdown website en in de Countdown Voordeelgidsen. De kortinggevende winkels zijn tevens herkenbaar aan de Countdown deurstickers.
 

Hoe?

Particulieren kunnen de Countdown kaart bekomen via een jaarlijks Countdown lidmaatschap (zie kaartaanvraag). Bedrijven en organisaties schenken de Countdown kaart (of een eigen voordeelkaart met Countdown kortingsfaciliteiten) aan hun werknemers, leden of relaties (zie referenties).
 

Voordelen voor wie?

De Countdown kaarthouders besparen heel wat geld door de verkregen kortingen en verwerven extra koopkracht. Bedrijven en organisaties integreren de Countdown voordelen voor hun werknemers, leden of relaties in een eigen loyaliteitskaart of –programma, met als doelstelling werknemers, leden of relaties te binden en te werven. De aangesloten handelszaken trekken nieuwe klanten aan en kunnen deze fideliseren door de Countdown kaart te accepteren. Zonder bijkomende inspanningen of reclame investeringen generen zij meer traffic en extra omzet.

 
Bestel uw inkomtickets voor Plopsa parken
voordelig via Countdown !
Voor prijsberekening en bestelling : klik hier